SSL Certificaat nodig? Al vanaf € 6,29 per jaar!

Wist je dat het verplicht is om privacy gevoelige gegevens welke via je website verwerkt worden te beveiligen?

Dat dit al nodig is wanneer je bijvoorbeeld een contactformulier op jouw website heeft staan?

Wist je ook dat hoe gevoeliger de informatie en hoe waardevoller deze informatie voor criminelen is, hoe strenger de eisen zijn ten aanzien van de beveiliging?

Dit en nog veel meer weetjes/feiten hebben wij voor je uitgelegd op onze SSL Certificaten pagina.

Dat betekend niet dat je persé een SSL Certificaat bij ons moet aanschaffen, maar het is wél verstandig om de veelgestelde vragen goed door te lezen zodat je goed op de hoogte bent over wat er van je verwacht wordt. Misschien heeft je website dan ook een SSL Certificaat nodig.

Let op dat je zelf een CSR moet aanleveren bij de bestelling, zelf de validatie moet uitvoeren en zelf het SSL Certificaat moet installeren.
Mocht je hier echter hulp bij nodig hebben? Geen nood, ook daarbij kunnen wij je helpen!

  • De kosten voor het aanmaken van de Key & Certificate Signing Request (CSR) door ons: € 18,75
  • De kosten voor SSL Certificaat validatie(hulp) & installatie door ons: € 37,50
Deze actie is van toepassing wanneer je kiest voor betaling via Automatische Incasso. Je ontvangt namelijk 10% korting op de eerste termijn van de afgenomen diensten wanneer je kiest voor betaling via Automatische Incasso. Het maakt niet uit om welke dienst(en) het gaat. Of de dienst nu een SSL Certificaat, VPS, Hostingpakket of domeinnaam is, je ontvangt 10% korting op de eerste factuur bij betaling via Automatische Incasso.