Waarom u zou moeten kiezen voor een SSL Certificaat? We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Meer omzet – Consumenten op het internet zijn zich steeds bewuster van de online veiligheidsrisico’s en kiezen voor aangetoonde betrouwbaarheid. Een SSL Certificaat toont website bezoekers dat u veiligheid en integriteit serieus neemt.
  • Gegarandeerde veiligheid – Met de SSL Certificaten bent u er zeker van de dat de gegevens die er tussen uw website en uw bezoekers worden uitgewisseld niet kunnen worden afgeluisterd en misbruikt. Belangrijk voor u, van cruciaal belang voor uw klanten.
  • Eenvoudig en Snel – Het installeren van een SSL Certificaat kost u geen enkele moeite. Na uw bestelling installeert Web://Xtra eventueel tegen meerprijs het certificaat voor u en u bent vanaf dat moment direct beveiligd en gecertificeerd. Web://Xtra handelt uw bestelling snel af en biedt professionele ondersteuning bij het selecteren en configureren van het juiste product voor uw website.
  • Beperk financiële risico – Een SSL Certificaat voorkomt veel onverwachte kosten als gevolg van schade die u zelf of, nog erger, uw klanten oplopen door onbeveiligde en onbetrouwbare interactie en verbindingen. Naast de schade waar u zelf voor opdraait, kunt u ook aansprakelijk gesteld worden voor de schade die u uw klanten berokkend. Daarnaast kunt u in sommige gevallen beboet worden wanneer u op cruciale momenten niet in kunt staan voor de veiligheid van de gegevens of de privacy van uw klanten.