TurnKey Linux applicaties/images direct beschikbaar

Naast de mogelijkheid om uw favoriete besturingssysteem* zoals Linux, BSD, Solaris en Windows te installeren, bieden wij ook standaard de mogelijkheid om direct de nieuwste applicaties/images van TurnKey Linux te gebruiken met uw VPS. Denk hierbij aan VPS images met standaard applicaties geïnstalleerd zoals: WordPress, Durpal etc. etc. U hoeft zelf niets te installeren, het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van de image en vervolgens de gegevens van uw site invullen, makkelijker kan het niet!

*BSD, Solaris en Windows enkel mogelijk met een Virtual Dedicated Server welke wij in de toekomst gaan aanbieden.
 

Over TurnKey Linux

TurnKey GNU / Linux is een gratis op Debian gebaseerde bibliotheek van het VPS images die de beste gratis software componenten/applicaties heet geïntegreerd in eenveilige en makkelijk te gebruiken oplossing.

De grote voordelen van TurnKey Linux

100+ kant en klare oplossingen:
Snel te implementeren oplossingen met virtuele private server images.

Voor niets gaat niet alleen de zon op:
Gratis software met de volledige source code beschikbaar en een krachtig bouw systeem. vrij van verborgen “backdoors”, vrij van restricties van licenties, vrij om van te leren, vrij om aan te passen en vrij te verspreiden.

Veilig en makkelijk te onderhouden:
Automatisch dagelijks geupdate met de laatste security patches.

Het werkt gewoon:
Ontworpen voor makkelijk gebruik, gebouwd en gezamelijk getest door de community.

Backup en migratie:
De ingebouwde backup software bewaart veranderingen aan bestanden, databases, software pakketten in versleutelde opslag welke automatisch terug gezet kunnen worden.